Vodila za predal

25.11.2019

Vodila za predal

Želite v svoj dom vnesti pridih klasičnosti, elegance in funkcionalnosti?

Za udobnost in funkcionalnost vašega doma štejejo detajli. Vsak element mora biti na svojem mestu, hkrati pa vam slednji mora olajšati bivanje.

Marsikomu se predali zdijo nepomemben element udobnega bivanja, ampak ali je temu res tako?

Kakovostni predali, ki nudijo ogromno prostora lahko estetsko polepšajo vaš dom, hkrati pa mu dodajo noto dodatne uporabnosti in funkcionalnosti, saj v njih lahko hranite svoje stvari in pripomočke, ki so vam tako vedno pri roki.

Nova Pro Scala predali, izdelani s strani vrhunskega avstrijskega proizvajalca GRASS imajo vse to in še več.

Slednji so na voljo v številnih različicah kar pomeni, da bo vsak našel tiste, ki mu najbolj odgovarjajo. Njihove glavne prednosti se skrivajo v tihem teku vodila, zato bo odpiranje predalov gladko, tekoče in neslišno. Vrhunski materiali iz katerih so predali izdelani jim bodo dali dolgo življenjsko dobo, njihova funkcionalnost pa se kaže tudi v ravnih stranicah, ki omogočajo maksimalen izkoristek prostora.

Da so resnično primerni za vsakega kupca dokazuje tudi to, da (zaradi ravnih stranic predala) obstaja možnost dekorativnih dodatkov in oblačenja na magnet. Poleg tega atraktiven videz materiala, ki odraža pridih modernosti navduši še tako zahtevne stranke. Elegantna bela mat barva je tista, ki kraljuje med predali Nova Pro Scala.

Glavne prednosti se skrivajo v tihem teku vodila, zato bo odpiranje predalov gladko, tekoče in neslišno /
atraktiven videz materiala navduši še tako zahtevne stranke

Gladke notranje in zunanje površine Nova Pro Scala predalov omogočajo gladko drsenje in varno shranjevanje vseh predmetov znotraj predalov. Predali so lahko glede na željo stranke nameščeni tudi ob strani, slednji način pa je v današnjih časih izredno moderen, eleganten in dodatno izkoristi prostor.

Glavni prednosti predalov se skrivata tudi v majhni sili, ki je potrebna za to, da se predal odpre. To pomeni, da je obraba predalov izredno nizka, kar predstavlja še edega izmed razlogov za njihovo dolgo življenjsko dobo. Nosilnost samih predalov je veliko večja kot v povprečju. Slednja namreč znaša kar 40 kg (v povprečju je nosilnost predalov le 30 kg).

Nova Pro Scala predali so glede na zgoraj naštete razloge dizajnirani z mislijo na zadovoljne uporabnike. Številne zadovoljne stranke so tiste, ki potrjujejo vse zgoraj naštete prednosti predalov zato upamo, da ste ali boste tudi vi ena izmed teh strank.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.