Srečen in radosten božič vsem

19.12.2022

Srečen in radosten božič vsem

Praznični čas je čas, ko lahko delimo ljubezen in podporo z drugimi, še posebej s tistimi, ki morda potrebujejo dodatno pomoč.

Tu je mesec december, mesec poln evforije. Mesto je okrašeno, trgovine polne čarobnih novoletnih okraskov in sladkarij v najbolj zanimivih izdajah. Tu je ta praznični čas, ko vsi razmišljamo o darilih za naše bližnje. Najmlajši nestrpno pričakujejo prihod Božička s polno vrečo najrazličnejših daril. Navdušeno pišejo pismo Božičku in pričakujejo, da darila pridejo.

Božiček za en dan 

Ta čarobni čas je odlična priložnost, da se zahvalimo za vse dobre stvari, ki nam jih je življenje prineslo. Tudi, da se spomnimo drugih in jim polepšamo praznično razpoloženje. Zato smo tudi v tem letu srčno sodelovali pri dobrodelnem projektu Božiček za en dan, kjer smo poskusili razveseliti obraz kakšnega otroka in starostnika, ki bi sicer bili za praznike prikrajšani. 

V sodelovanju z organizatorjem projekta Božiček za en dan smo prispevali sredstva za izpeljavo projekta. V skladišču je mnogo daril, ki čakajo, da pričarajo nasmeh najšibkejšm. Poglejte si slike v galeriji.

Vsi lahko prispevamo k nasmehu drugih.

Pokličite osebo, s katero se že dolgo niste slišali; prostoročno napišite voščilnico vašim sorodnikom; namenite toplo besedo trgovki na prodajnem pultu; povabite soseda na čaj/kavo in piškote,... Zmotno je prepričanje, da mora biti darilo v materialni vrednosti. Bodite domiselni pri idejah in ne pozabite, "obdarovanje enako osreči tistega, ki dobi darilo, kot tistega, ki ga podari"

Želimo vam srečen in radosten božič

Kolektiv podjetja Odako

Fotografije

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.