Skrite, a vedno pri roki: vtičnice za vsak dom!

7.9.2018

Skrite, a vedno pri roki: vtičnice za vsak dom!

Moderne kuhinje se lahko pohvalijo z eleganco in čistimi linijami, saj so zasnovane s poudarkom na funkcionalnosti in estetiki. Njihova glavna značilnost je ta, da so prilagojene posameznemu kupcu, njegovi estetiki ter potrebam. Odlikujejo pa jih tudi kuhinjske rešitve v obliki vgrajenih skritih vtičnic.

Gladke linije in sodoben izgled - idealne za uporabo v modernih kuhinjah

Tako se lahko odločite za potopne vtičnice, ki so primerne za vgradnjo v različne vrste miz oziroma kuhinjskih pultov. Odlikuje jih tanek dizajn za popolno integracijo v pohištvo, mehko odpiranje za večje udobje in varnost ter povsem enostavna vgradnja. Izvlečna oziroma potopna vtičnica je idealna za kuhinjo ali kakšen drug prostor, kjer ne želite videti vtičnic na steni ali pa je vtičnic v prostoru premalo. Taka vtičnica prav zares predstavlja elegantno rešitev, saj je medtem, ko je ne potrebujete, skrita v pultu. Primerna je tudi za vgradnjo v spodnji del visečih omaric.

Gladke linije in sodoben izgled /
idealne za uporabo v modernih kuhinjah

Sofisticiran videz za vsak okus

Vtičnice Twist se prav tako elegantno prilegajo v vsako kuhinjo, saj so globoke le okrog 40 mm. Vgradite jih lahko v kuhinjski ali delovni pult. S pritiskom navzdol enostavno zavrtite pokrov ter vtičnice razkrijete ali skrijete. Primerne so za montažo v les, laminirano plastiko ali v naravni kamen.

Posebna prednost teh skritih vtičnic je tudi v tem, da lahko v njih napajate tudi svojo tablico ali mobilni telefon. Ker so pokrovi na voljo v različnih barvah, lahko izberete barvo, ki se bo ujemala z ostalimi elementi v kuhinji.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.