Dan hvaležnosti

28.11.2020

Dan hvaležnosti

Hvaležnost je vrednota, ki vpliva na boljše zdravje in počutje človeka. Vibracijo hvaležnosti po svetu raziskujejo z različnimi znanstvenimi metodami. Dokazano je, da ima hvaležen človek bolj kvalitetno življenje ter da je bolj prijazen družbi, zato spodbujajmo hvaležnost!

Ob koncu leta radi naredimo osebno "bilanco". V mislih si zavrtimo pretekle mesece in ponovno se veselimo uspehov, užijemo sadove in darove preteklega dela. Zadovoljstvo ob uspehih nam daje ponovni zagon in navdušenje za prihodnost.

Občutimo hvaležnost in radost, da nam je bilo leto naklonjeno.

In ni bilo lahko. Marsikateremu posamezniku in podjetju je prineslo mnogo izzivov. Pa vendar smo ravno v tem času spoznali, kaj je tisto, kar je zares pomembno. In prepoznavamo možnosti, kjer bi se lahko še izboljšali in razvijali. 

Mi smo hvaležni za vsak trenutek v tem letu. Za vsako najmanjšo situacijo, ki smo jo doživeli. Saj za nas vsaka šteje in je pomembna. Tudi za tiste manj prijetne in tudi za dneve, ko ni šlo vse gladko. V njih iščemo nove načine delovanja, morda še neodkrite talente in stopamo iz ustaljenih tirnic cone udobja na morda povsem neznano pot. 

S spoštovanjem in toplino se zahvaljujemo vsem, s katerimi smo delili čas v letu 2020. Kljub situaciji smo uspešno krmarili skozi leto, za kar se lahko zahvalimo celotni naši ekipi. Sodelavcem, ki vsak s svojo edinstveno osebnostjo in talenti gradijo mozaik naše skupne celote, poslovnim partnerjem, ki nam zaupate in vsem, s katerimi smo imeli možnost sodelovati in napredovati. Zavedamo se, da nič od tega ni samoumevno.

Hvala vam, da ste ... hvala vam za vse.

Srečno v letu 2021. Kolektiv podjetja Odako d.o.o.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.