NOVO Aladino dvižni posteljni sistemi z oblazinjenjem

13.12.2023

NOVO Aladino dvižni posteljni sistemi z oblazinjenjem

Aladino dvižni posteljni sistemi za zložljive postelje so namenjeni vsakodnevni uporabi, saj je mehanizem trpežen in zanesljiv. Obožujejo jih zlasti tisti, ki imajo izziv s premajhnim stanovanjem; tisti, ki imajo v lasti počitniške hišice in tisti, ki pogosto dobijo nenapovedane obiske. 

Ampak bodimo iskreni - ne glede na to, kako velik je naš dom, dodaten prostor vedno pride prav :) 

Z veseljem vam predstavljamo našo NAJNOVEJŠO POSLASTICO - OBLAZINJENJE PO MERI! Sedaj lahko Aladino posteljo naredite še bolj izjemno z edinstvenim in elegantnim tapeciranjem. Predstavljamo vam možnost, da posteljo prilagodite željam. 

Poglejte vse dvižne posteljne sisteme Aladino

Možnosti prilagoditve

Velikosti širine zofe od 120 do 180 cm: Ne glede na to, ali imate prostorno spalnico ali bolj omejen prostor, imamo rešitev.
Tanke ali debelejše stranice: Različne želje različne velikosti. Naše postelje so oblikovane s tankimi stranicami, kar jim daje izjemno sodoben in eleganten videz. Vaša spalnica bo zasijala v novi luči.
Široka barvna paleta: Ustvarite svoj osebni stil z našo bogato barvno paleto. Od klasičnih odtenkov do živahnih barv - izbira je vaša.
Enoten material za brezhibno kvaliteto: Material je zasnovan tako, da nudi udobje in namenjen dolgotrajni vsakodnevni rabi. 

Fotografije

NOVO Aladino dvižni posteljni sistemi z oblazinjenjem

Sedaj lahko Aladino posteljo naredite še bolj izjemno z edinstvenim in elegantnim oblazinjenjem. Predstavljamo vam možnost, da posteljo prilagodite željam, ogrodje same postelje pa uskladite z mizarjem.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.