Spomladanska prenova doma: nasveti in rešitve

15.3.2022

prenova doma

Že čutite pomlad v zraku? Daljši dnevi in toplejše vreme sta znanilec pomladi. Navadno občutimo večji naval energije ter več motivacije za spomladansko čiščenje, pospravljanje in urejanje notranjosti doma.

Želite poleg čiščenja tudi osvežiti vaš dom? Če ste dosedaj odlašali s prenovo doma je zgodnja pomlad ravno pravšnja, da to storite. 

Nekateri imajo v načrtu večje projekte, kot je menjava ogrevalnega sistema, zamenjava strehe ter izolacije s ciljem večje varnosti in nižjih stroškov. Drugi se osredotočijo na notranji interier s ciljem večjega udobja. 

V nadaljevanju vam bomo predstavili kako s enostavnimi rešitvami in preprostimi nasveti dopolniti vaš dom, da bo zaživel v novi podobi.

 

Trije nasveti za hitro osvežitev doma

Pospravite in očistite prostore

Pisarniška vtičnica InboxČiščenje naj ne bo osredotočeno samo na tla, tempveč pobrišemo tudi notranjost omar. Najbolje z mlačno krpo in krpo iz mikrovlaken. Posebno pozornost namenimo kuhinji, kjer pregledamo datum uporabnosti živil in očistimo police.

V spalnici pregledamo oblačila v garderobnih omarah. Predlagamo, da oblačila, ki jih ne nosite več donirate in s tem prispevate za ljudi iz socialno šibkejšega statusa.

Ne pozabite tudi na pisarno, kjer je verjetno že čas, da uredite papirje :), pospravite oziroma organizirate kable in si pripravite produktivno delovno okolje.

 

Želite izvedeti več o posebnih vtičnicah?

Želite preveriti celotno ponudbo vtičnic?

Ne pozabite na garažo in vrtno lopo, ki naj bo v moški domeni :)  

Poskrbite za maksimalno izkoriščenost prostorov

Drsni sistem JuniorV številnih domovih so neizkoriščene stene postale delovni kotički, sobe za goste pa domače pisarne. 

Sistem okovja drsnih vrat za pregrado prostora ali vgradno omaro so odločna rešitev za prostore, kjer ni mogoče postaviti standardne omare, recimo v podstrešnih mansardnih prostorih. Okovje drsnih vrat krasi sistem SOFT STOP, ki omogoča mehko in neslišno zapiranje. Zelo enostavna montaža in sestava kril z IZI-FIX načinom. Z rešitvami kot so drsni sistemi za omare in prehode lahko dvignemo prostorsko izkoriščenost.

 

Želite izvedeti več o drsnih sistemih?

Dopolnite dom z enostavnimi rešitvami

Alu rolo v kasetiAlu rolo TOP SYSTEM

Alu rolo z navijalcem v kaseti TOP SYSTEM je eden bolj iskanih rešitev za shranjevanje stvari, za katere želite, da so diskretno skrite.

Je lahek, eleganten in vzdržljiv sistem. 

Uporaben pri:

  • kuhinjskih omarah,
  • pisarnah in
  • ostalih pohištvenih omaricah.

Prilagodljiv širokemu izboru pohištvenih omaric. Možna je tudi izdelava po meri. 

 

Želite izvedeti več?

  

ALU dekorativni trak

Alu dekorativni trakDekorativni trak vam omogoča, da na popolnoma preprost in enostaven način sami preoblikujete zidove svojega doma ali delovnega prostora v estetsko dovršene in unikatne. Poleg zidov lahko s trakom okrasite tudi kose pohištva, bodisi v notranjih ali v zunanjih prostorih.

ALU dekorativni trak je na voljo v treh različnih barvah:

  • zlata
  • srebrna in
  • bronasta barva.

Je eden izmed najbolj priljubljenih dodatkov za popestritev doma na evropskem trgu.

Vnesite v svoj dom pridih modernosti, drugačnosti in unikatnosti nad katero bo navdušena celo tašča! 

 

Vas zanima več?

Ustvarite popoln ambient s pravo izbiro svetil

svetila magnumSvetila krasno izboljšajo naše razpoloženje in polepšajo še tako turoben dan.

Primerna osvetlitev lahko optično tudi poveča vaš prostor. Namesto ene večje stropne ali stenske svetilke raje izberite več manjših in jih strateško razporedite po prostorih. 

 

Vas zanima več o svetilih

 

Niste našli rešitve za vaše želje in želite nasvet strokovnjaka? Pošljite nam sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Želite nasvet strokovnjaka

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.