Kako umestiti posteljo in zofo v majhnem prostoru? Rešitev je postelja v omari z zofo!

30.8.2018

Kako umestiti posteljo in zofo v majhnem prostoru? Rešitev je postelja v omari z zofo!

Želja vsakega izmed nas je zagotovo razkošna spalnica, v kateri kraljuje velika zakonska postelja, obenem pa se najde prostor še za zofo, na kateri si lahko odpočijemo po napornem dnevu. Ali pa dnevna soba, v kateri je poleg zofe še dovolj prostora tudi za dodatno ležišče za goste. … A ker je v življenju tako, da so naše želje velikokrat daleč od resničnosti, je lahko tako tudi z našim razpoložljivim prostorom.

Vam v majhnem stanovanju, kabinetu ali garsonjeri primanjkuje prostora za klasično posteljo in zofo? Potrebujete kakovostno posteljo in zofo za počitniško hišico? Vas večkrat razveselijo nenapovedani obiski, ki želijo prespati v vašem domu, vi pa nimate dodatnega ležišča?

Potem bodo za vas kot nalašč naša Aladino postelja v omari z zofo oziroma postelja v omari, ki vam bo zagotovila prestižen spanec. Cena je zelo ugodna in primerna kakovosti spanja, ki jo tak sistem ponuja!

Rešitev se skriva v inovativni ideji, Aladino postelji v omari z zofo!

Bistvena prednost Aladino postelje v omari z zofo je ta, da se lahko postavi v vsa stanovanja, kjer primanjkuje prostora. Tako lahko le v nekaj sekundah bivalni prostor z zofo spremenite v spalnega, ko pa postelje ne potrebujete več, jo spet “pospravite” v omaro. Pri tem so vam v veliko pomoč tudi dodatni trakovi, ki pri odpiranju in zapiranju omogočajo, da vzmetnica in posteljnina ostanejo na svojem mestu.

Postelja v omari z zofo je torej naravnost odlična rešitev v primeru različnih prostorskih stisk, takrat, ko želimo prostor izkoristiti za več namenov. Tako boste z Aladino skrito posteljo v omari z zofo nočno ležišče čez dan učinkovito in diskretno skrili z zofo, zvečer pa boste posteljo v le nekaj preprostih korakih potegnili ven in pripravili udobno ležišče.

Potrebujete kakovostno posteljo in zofo za počitniško hišico?
Vas večkrat razveselijo nenapovedani obiski, ki želijo prespati v vašem domu, vi pa nimate dodatnega ležišča?

V hipu iz spalnice v funkcionalen bivalni prostor ... in obratno!

Aladino postelja v omari z zofo je lahko povsem samostojen element, lahko pa jo seveda povežemo tudi s preostalim pohištvom v prostoru ter tako poskrbimo za zaokrožen ambient. Zofa se namreč na levi in desni strani lahko poljubno nadaljuje in ponudi dodatne možnosti za sedežno garnituro.

Aladino postelja v omari z zofo - funkcionalna skrita postelja z zofo

Aladino zložljiva postelja v omari z zofo ima čez dan funkcijio zofe, zvečer pa jo lahko v le nekaj korakih spremenite v udobno ležišče za 2. Pri tem vam ni potrebno skrbeti za dodaten shranjevalni prostor, saj posteljnina tudi pri zloženi postelji ostane na svojem mestu.

Zagotovo boste z našimi rešitvami resnično zadovoljni. Postelnji mehanizmi Aladino postelje v omari z zofo so moderni in zelo zanesljivi, kot nalašč za vsakodnevno uporabo. Svojim strankam želimo maksimalno ustreči, zato vam ponujamo tudi dvižne sisteme na daljinsko vodenje. Le-ti so še posebej primerni za starejše ljudi in za tiste, ki ne smejo dvigovati težjih bremen.

Vabimo vas, da se oglasite v našem prodajnem prostoru ali pa nam pošljite povpraševanje. Svetovali in pomagali vam bomo z največjim zadovoljstvom.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.