Prvi maj - praznik dela in skrb za zdravje

30.4.2024

Prvi maj - praznik dela in skrb za zdravje

V času, ko praznujemo 1. maj, ki nas spominja na pomen dela, ne pozabimo na pomembnost skrbi za lastno zdravje. V tem hitrem tempu današnjega sveta, je ključnega pomena, da si vzamemo čas zase, preden bo prepozno.

Na praznik dela želimo vsi skupaj vzklikniti »Živel 1. maj!«, vendar naj kresovanje in ogenj, ki jih prižigamo, ne simbolizirajo tega, da smo 'izgoreli'. 

Živimo v dobi doseči vedno več, biti najboljši, hitro napredovati in biti brez meja. Tehnologija nam omogoča, da smo neprestano dosegljivi, domače in socialne obveznosti pa še dodatno pritiskajo na naše časovne in mentalne resurse. 

Naj bo ta prvi maj priložnost, da premislimo o svojem življenjskem slogu in naredimo korake k bolj zdravi prihodnosti. Ne pozabimo, da kot posamezniki posedujemo moč izbire. Izberimo, da bomo vzeli odgovornost za svoje zdravje v svoje roke

Na srečo danes obstaja mnogo metod in rešitev za preprečevanje izgorelosti.

Ni več izgovorov – kjer je volja, tam je pot.

V našem podjetju se trudimo, da bi našim zaposlenim omogočili najboljše možne pogoje. Od prilagodljivih delovnih pogojev do komplet aktivnosti v okviru "promocija zdravja na delovnem mestu", kjer mi razumemo zdravje v najširšem pomeniu - fizično in tudi mentalno zdravje ter aktivnosti za osebno rast.

To pomlad smo aktivno začeli z analizami in terapijami bioresonance – vse to so koraki, ki jih delamo za boljše zdravje in zadovoljstvo naših zaposlenih. 

Najpomembneje pa je, da spremenimo način življenja, da se znamo sprostiti, odklopiti, da se zavemo, da nismo računalnik ali robot, ampak le ljudje. Vsak dan nam ponuja priložnost, da naredimo nekaj dobrega zase in za sočloveka. Bodimo strpni, podpirajmo drug drugega in skupaj gradimo svet, ki bo bolj prijazen in razumevajoč.

Srečen in zdrav prvi maj vsem!

Fotografije

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.