Prenova kopalnice: 3 must have inovativni izdelki

7.5.2024

Prenova kopalnice: 3 must have inovativni izdelki

Odkrijte 3 inovativne izdelke za vašo kopalnico, zasnovane za maksimalno udobje in praktičnost.

V iskanju rešitev, ki bodo olajšale naš vsakdan ter hkrati dopolnile prostor s stilom, se vedno bolj obračamo k inovativnim izdelkom, ki ponujajo več kot le osnovno funkcionalnost. Kopalnica je prostor, kjer sicer preživimo manj časa, je pa to precej intimen prostor. V tem kontekstu se izkažejo inovativni izdelki, ki prinašajo diskretnost, enostavnost uporabe ter estetsko dovršenost.

Inovativni izdelki za prenovo kopalnice

V nadaljevanju predstavljamo tri vrhunske izdelke, ki so zasnovani z namenom, da polepšajo ter olajšajo vaše bivanje. Atlas sistem, koš za perilo in alu rolo so izdelki, ki predstavljajo vrhunsko kombinacijo inovativnosti, funkcionalnosti ter estetskega dizajna. V kolikor vas čaka prenova kopalnice preberite naš blog. Poglobili smo se v značilnosti posameznega izdelka, prednosti ter načine uporabe, da boste lahko še bolje razumeli, kako lahko ti izdelki postanejo nepogrešljiv del vaše kopalnice.

Izberite Atlas sistem: Revolucija v nameščanju visečih pohištvenih elementov v kopalnici

Eden od trendov kopalniške opreme so viseče kopalniške omare, ki zahtevajo posebne rešitve za montažo. Tradicionalni sistemi pritrjevanja niso primerni za tovrstno pohištvo, saj so običajno zasnovani za omare z manjšo globino in brez predalov.

Atlas sistem je prava revolucija v svetu nameščanja visečih pohištvenih elementov. Sistem ponuja enostavno namestitev ter prilagajanje elementov po želji. Zmogljiva nosilnost sistema zagotavlja varno in stabilno uporabo, medtem ko eleganten dizajn dopolnjuje estetski videz vsakega prostora.

Atlas sistem je zasnovan tako, da zagotavlja:

  • maksimalno varnost pri vertikalnih obremenitvah,
  • preprečuje nagibanje in
  • omogoča enostavno obdelavo ter nastavitev.

Posebnost sistema je, da ne moti delovanja zgornjih predalov, kar je pogosto problem pri drugih tipih visečega pohištva.

Dodatna prednost je zagotovo njegova enostavna montaža. Sistem je mogoče predhodno sestaviti, kar olajša transport in končno namestitev na želeno lokacijo. Tako je možno pohištvo hitro in učinkovito namestiti v kopalnico brez dodatnih komplikacij.

Atlas sistem omogoča tudi nastavitve po globini, navpično in vodoravno, kar daje dodatno fleksibilnost pri prilagajanju pohištva specifičnim potrebam prostora. S nominalno zmogljivostjo do 120 kg na obešalo (po standardu EN 15939 v nastavitvi B, 60 kg v nastavitvi C) je sistem zelo robusten in primeren za težje obremenitve.

Poleg tehničnih prednosti, Atlas sistem ponuja tudi estetske koristi. Ker so mehanizmi skriti, je končni videz pohištva čist in minimalističen, kar je še posebej pomembno v moderno zasnovanih interierjih. Ta sistem je tako idealna izbira za vsakogar, ki išče funkcionalno in estetsko dovršeno rešitev za svoje viseče elemente.

Poglejte podrobnosti Atlas sistema

Kopalniški koš za perilo: Zasnovano za funkcionalnost in estetiko v enem

Koš za perilo je nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva. Z izbiro pravega koša lahko prostor osvežite ter mu dodate pridih elegance in urejenosti.

Kam postaviti koš za perilo?

Pri opremljanju kopalnic, kjer je prostor omejen, je potrebno skrbno premisliti o vsakem elementu, vključno s košem za perilo. Medtem ko lahko tradicionalna samostojna možnost zavzame dragocen prostor na tleh in ovira gibanje, modeli za vgradnjo v kopalniške omarice ponujajo rešitev brez nereda za učinkovito shranjevanje in razvrščanje perila. Če želite optimizirati prostor brez dodajanja dodatnih elementov v kopalnico, je zelo priporočljiva vgradna košara za perilo, nameščena neposredno v omarico. 

Razmislite o možnostih izvleka

Izvlečne košare za perilo ali omare z vgrajenimi košarami "na kip" nudijo priročne rešitve za shranjevanje, ki jih je mogoče preprosto namestiti na vrata omar. Primerne so za večino kopalnic in zahtevajo minimalen trud za namestitev. Za tiste, ki iščete pametne funkcije, so na voljo napredni sistemi, kot so elektromehanski mehanizmi za odpiranje, ki omogočajo dostop brez dotika. Poleg tega odpravljajo potrebo po sklanjanju, medtem ko odprtine za stopala na podlagi senzorjev zagotavljajo prostoročno udobje s samodejnim delovanjem vrat na podlagi zaznavanja gibanja.

 

Poglejte si vse koše za perilo

Alu rolo: Odlična rešitev za eleganco in praktičnost

Alu roloji so odlična izbira za tiste, ki želijo združiti eleganco in praktičnost. S svojim sodobnim dizajnom in visoko kakovostjo materialov so alu roloji idealna rešitev. Poleg estetske vrednosti nudijo tudi enostavno upravljanje ter dolgo življenjsko dobo.

Ta lahek in vzdržljiv sistem optimizira razpoložljivi prostor in hkrati doda eleganco. Rešitve ALU Rolo so med oblikovalci zelo iskane zaradi brezčasnega videza aluminija, ki dopolnjuje široko paleto barv in dekorjev. Sistem omogoča dodatno fleksibilnost pri načrtovanju z različnimi sistemi vodil, profili ročajev in širinami lamel.

S preprostim mehanizmom, ki zagotavlja zasebnost tako, da skrije shranjene predmete pred očmi, je ALU rolo še posebej ugodna v kotnih prostorih v črki L, kjer je kotni prostor pogosto premalo izkoriščen. Za razliko od tradicionalnih vrat, ki ovirajo dostop do sosednjih omar, ta sistem omogoča učinkovito uporabo kotnih površin brez ogrožanja funkcionalnosti.

Poglejte si vse alu rolo sisteme

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.