Dvižni mehanizem EVOLIFT

3.3.2020

Dvižni mehanizem EVOLIFT

Želite v svoj dom vnesti pridih modernosti, maksimalno optimizirati prostor in si olajšati življenje? Dvižni mehanizem EVOLIFT je novost na slovenskem trgu, nad njim pa bodo navdušeni vsi ljubitelji modernega dizajna in funkcionalnosti v domu.

 

EVOLIFT dvižni mehanizem je kot trenutna senzacija na trgu namenjen zgornjemu odpiranju vrat omaric v kuhinji, kopalnici, dnevni sobi ali kateremkoli drugem prostoru. Odlikujejo ga napredne tehnične lastnosti in estetskost ter vrhunska kakovost materialov, iz katerih je mehanizem grajen. EVOLIFT je primeren za vsak dom in vsak dizajn, saj omogoča 3D regulacijo ličnice kar pomeni, da ga je možno regulirati po višini, globini ali širini.

EVOLIFT je primeren za vsak dom in vsak dizajn /
možna regulacija po višini, globini ali širini

Kompatibilnost dvižnega mehanizma EVOLIFT z vašim domom je dosežena tudi zaradi možnosti različnih obdelav vrat ter izbora videza slednjih. Vrhunska kakovost mehanizma in njegova prilagodljivost se odražata tudi preko možnosti nastavljivosti kota dviga vrat in nastavljivosti teka mehkega zapiranja. Gladko in neslišno zapiranje sta še dve lastnosti, ki uvrščata EVOLIFT v sam vrh med konkurenco dvižnih mehanizmov. Da je dvižni mehanizem EVOLIFT resnično primeren za vsak dom priča tudi dejstvo, da je kompatibilen z velikim razponom teže vrat (slednji se giba od 1,5 kg do 18 kg). Mehanizem omogoča gladko in varno ter preprosto zapiranje in odpiranje, hkrati pa ponuja možnost zaustavitve odpiranja v vsakem položaju. EVOLIFT omogoča zelo dober dostop do notranjosti vgradnega telesa in do notranjosti omarice, z vgradnjo sistema pa boste optimizirali svoj prostor in dodali pridih elegance.

Montaža dvižnega mehanizma EVOLIFT je popolnoma enostavna, izdelek pa je glede na njegovo kakovost in tehnično dovršenost cenovno dostopen vsakemu kupcu. Pričevanja kupcev narekujejo, da je EVOLIFT resnično kakovosten in se uvršča v sam vrh dvižnih mehanizmov v svetovnem merilu. Dolga življenjska doba mehanizma je še eden izmed razlogov, ki govori v prid njegovi kakovosti in dovršeni izdelavi.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.