Hvala za 30 let

7.10.2022

Hvala za 30 let

Zgodba podjetja Odako sega 30 let nazaj, ko je moj oče začel s ponudbo zgolj nekaj izdelkov, a z jasno vizijo, močnejšo od strahu pred negotovostjo. Pričel je pisati prvo stran uspešne zgodbe, predanost in poštenost pa sta bili njegovi vrednoti, ki jih v podjetju živimo še danes.

Pred šestimi leti sem zaradi nenadne smrti očeta praktično čez noč obul zelo velike čevlje. Takrat si niti predstavljati nisem mogel, kaj bo to pomenilo in koliko truda je potrebno vložiti, ko prevzameš vlogo direktorja

Zavedanje, da so zaposleni duša podjetja, je že od začetka moje glavno vodilo. Zdravi in pristni medsebojni odnosi, vlaganje v izobraževanje in osebni razvoj vseh nas so ključni dejavniki uspeha, saj so spremembe edina stalnica v življenju. Le z ekipo pravih, srčnih ljudi se lahko uspešno soočamo z izzivi, ki nam jih prinaša trg.


Še naprej se bomo trudili zagotavljati najboljšo ponudbo kakovostnih, sodobnih in inovativnih izdelkov. V ospredje postavljamo strokovno svetovanje, osebni stik in individualni pristop do vsake stranke, hkrati pa skrbimo za dostopnost in hitro odzivnost.


Hvaležen sem za vse ljudi, s katerimi so se srečale naše poti. Hvala vsem Vam, ki ste kakorkoli v vseh teh letih pripomogli, da lahko danes praznujemo 30 let.

Dosedanja uspešna leta nas obvezujejo, da nadaljujemo svojo pot ter gradimo svet boljših priložnosti za naše zaposlene, stranke, poslovne partnerje, družbo in okolje.


Hvala za 30 let.

S prijetnimi pozdravi,

direktor podjetja, David Kozjek

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.