O nas

Podjetje Odako d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Glavno vodilo podjetja je bilo vedno kakovost, to dokazuje tudi 30 let obstoja ter razvoja na področju pohištvenega in stavbnega okovja. Z letom 2017 je podjetje obrnilo nov list, saj je vodenje prevzela druga generacija. 

 

 »Spoštuj druge in spoštovan boš.«  »Osreči druge in srečen boš.«

 

Smo podjetje, ki sledimo vrednotam: spoštovanje, odgovornost, hvaležnost, sprejemanje drugačnosti, sočutje in mir.

Živimo v času kapitalizma in potrošništva. Današnja družba je zamenjala tradicionalne vrednote s statusnimi.

Pri nas gledamo na življenje in posel z drugačnimi očmi. Stremimo k temu, da sta odnos in spoštovanje na prvem mestu. Vsak človek šteje. Vsak vpliva. Pomemben je timski duh in kako se ljudje počutijo na delovnem mestu. Da radi pridejo v službo, jim je prijetno, se počutijo sprejeti in slišani. Šele ko so temelji zdravi, lahko začnemo graditi zdrav posel.

Današnja družba oziroma podjetniško poslovanje potrebuje korenite spremembe. Potrebna je sprememba zavesti. Pri nas delamo majhne korake, a vsak majhen korak te pripelje do nečesa velikega.

V podjetju spodbujamo zaposlene k osebnostni rasti. Zavedamo se, da brez tega ne bo sprememb. Pri vsaki stvari, ki se nam pripeti, spodbujamo zaposlene, da nanjo gledamo kot namen učenja in rasti. Takšni dogodki so nujno potrebni na naši osebni in poslovni poti. Ta »zdrav duh v zdravem telesu ter psihi« tako posledično širimo na ljudi, ki se srečajo z nami, na naše družine, poslovne partnerje in stranke, ki nas obiščejo v salonu. V podjetju sodelujemo tudi na projektu »Promocija zdravja na delovnem mestu«, ki ga določa Zakon o varnosti in zdravju pri delu (Ministrstvo za zdravje). Namenjen je za ohranjanje in krepitev telesnega in duševnega zdravja ter dobrega počutja zaposlenih.

Čeprav prodajamo okovje, stremimo k temu, da opustimo svoja lastna okovja. Le-ta nas bremenijo in šele brez njih bomo zaživeli polno življenje.  

 

»Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.«