ALU Dekorativni trak

20.10.2020

ALU Dekorativni trak

Bi radi popestrili svoj dom in vanj vnesli detajle, ki bi ga naredili drugačnega in unikatnega?

V kolikor je odgovor na vprašanje pritrdilen, je ALU dekorativni trak kot nalašč za vas.

ALU dekorativni trak je namenjen vsakomur, ki ceni estetiko svojega doma in so mu elementi, ki dom polepšajo pomembni.

Trak je:

  • izredno tanek,
  • izdelan iz kakovostnega in trpežnega materiala, 
  • odporen na vse temperature in razmere,
  • izdelan iz najboljšega aluminija.

ALU dekorativni trak je na voljo v različnih dimenzijah in v različnih barvah.

Izbirate lahko med zlato, srebrno in bronasto barvo, zato boste gotovo našli tistega, ki bo najbolj ustrezal stilu vašega doma. Trak je zasnovan na način, da se sklada in harmonizira z vsakim notranjim dizajnom, bodisi modernim bodisi tradicionalnim.

Njegova glavna prednost pred ostalimi trakovi je v tem, da se trak dobro lepi na vsak material, tako na les, kot tudi na steklo, marmor in ostale materiale. Poleg tega je na voljo kar v šestih različnih dimenzijah, zato se bo prilegal različnim širinam površin. Ima izredno dolgo življenjsko dobo, zato je odlična investicija v estetiko vašega doma.

Lep in dovršen dizajn prostora v katerem delate ali živite namreč pove veliko tudi o vaši osebnosti.

Želite popestriti vaš dom?

Trak služi kot okrasni dodatek za različne površine, z njegovo pomočjo pa boste poskrbeli za dovršenost notranjih prostorov in le te stilsko dopolnili.

Z njim lahko okrasite robove zidov ali pohištva, zalepite pa ga lahko v katerikoli prostor. Slednje je možno zato, ker je trak izdelan iz aluminija, ki je odporen na vse temperature in vlago, zato lahko s trakom okrasite tudi svojo kopalnico, kjer se zadržuje več vlage kot v drugih prostorih.

V kolikor želite, da trak le rahlo popestri prostor, ga lahko zalepite na spodnji rob vrat ali omare in tako z zlato, srebrno ali bronasto barvo dodate veličino svojemu prostoru. ALU dekorativni trak predstavlja tudi odličen dodatek za popestritev otroške ali mladinske sobe, vaši otroci ali najstniki pa bodo naravnost navdušeni nad končnim izgledom svoje sobe, h kateremu bo pripomogel estetski detajl. Trak nudi tudi možnost oblikovanja raznih vzorcev, bodisi simetričnih ali nesimetričnih, s pomočjo katerih bo zasijal popolnoma vsak kos pohištva. Na ta način boste popolnoma razbili monotonost svojega doma ter poskrbeli za moderen pridih, nad katerim bodo navdušeni vsi obiskovalci.

  

 

Pomembna prednost ALU dekorativnega traka je tudi v tem, da je izredno enostaven za uporabo. Z njim lahko okrasite zidove ali pohištvo kar sami. Nudi ogromno možnosti za dekoracijo in domišljijo pri ustvarjanju različnih vzorcev ali oblik. S trakom boste na cenovno dostopen način poskrbeli za to, da bo vaš dom zasijal v popolnoma drugačni, prestižni in moderni luči. V kolikor se boste vzorca, ki ga boste s pomočjo traku ustvarili na kosu pohištva, le tega z lahkoto odlepite in ponovno preoblikujete v nov vzorec ali pa pustite kos pohištva v svoji originalni izvedbi.

ALU dekorativen trak izredno uporaben za gostinske lokale in kozmetične salone.

Trak lahko predstavlja tudi odlično popestritev in okras za gostinske lokale ali kozmetične salone, prepričani smo, da se bodo stranke v prostoru počutile veličastno in prijetno.

Želite popestriti vaš poslovni prostor?

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.