Novo v naši ponudbi! ALU Dekorativni trak

17.10.2020

Novo v naši ponudbi! ALU Dekorativni trak

Novo v naši ponudbi - ALU dekorativni trak!

Nas je popolnoma očaral, zato smo ga dodali v našo ponudbo. Gre za aluminijasti trak, ki s svojo elegantnostjo popestri vaš dom.

Ste naveličani monotonosti svojega prostora in bi vanj radi vnesli pridih drugačnosti?

V tem primeru je ALU dekorativni trak prava izbira za vas. Dekorativni trak vam omogoča, da na popolnoma preprost in enostaven način sami preoblikujete zidove svojega doma ali delovnega prostora v estetsko dovršene in unikatne. Poleg zidov lahko s trakom okrasite tudi kose pohištva, bodisi v notranjih ali v zunanjih prostorih. 

 ALU dekorativni trak je na voljo v treh različnih barvah in sicer v zlati, srebrni in bronasti.

Stranke so nad njim navdušene predvsem zato, ker trak nudi širok spekter možnosti za dekoracijo, z njim pa lahko iz starega kosa pohištva ustvarite kos, s popolnoma novim in modernim dizajnom, ki bo naredil občutno razliko v vašem prostoru. 

Želite popestriti vaš dom?

Uporaba traku je zelo enostavna, kar pomeni, da lahko kose pohištva ali stene okrasite kar sami in tako pustite svoji domišljiji prosto pot. Zaradi cenovne dostopnosti, kakovosti in pestre izbire dimenzij ter barv, ki pašejo v vsak dom, je ALU dekorativni trak eden izmed najbolj priljubljenih dodatkov za popestritev doma na evropskem trgu. Vnesite v svoj dom pridih modernosti, drugačnosti in unikatnosti nad katero bo navdušena celo tašča! 

Niste prepričani in želite izvedeti več?

 

    

 

 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.