Poenostavite si življenje s sistemi Libero za samodejno odpiranje s pomočjo senzorjev

25.4.2019

Poenostavite si življenje s sistemi Libero za samodejno odpiranje s pomočjo senzorjev

Se tudi vam kdaj zgodi, da imate kdaj polne roke dela, celo tako polne, da si zaželite, da bi imeli morda še kak par rok več? No, v resnici dodatnega para rok ne potrebujete. Včasih si namreč lahko pomagate tudi z nogami, kar vam danes v marsikaterem pogledu omogoča že sodobna tehnologija.

Recimo, da ste ravno narezali kup zelenjave za okusno domačo juho. Z obema rokama ste pograbili vse odpadke in krenili proti košu za smeti. Nato pa ste ugotovili, da vaš koš nima stopalke, vaši roki pa sta prepolni odpadkov, da bi lahko z vsaj eno od njiju dvignil pokrov in odvrgli odpadke v koš. Šment! Kaj pa zdaj?

V takem primeru je več kot dobrodošla omarica, v kateri so spravljeni koši za odpadke in ki ima na sprednji strani spodaj vgrajeno LED zaznavalo oziroma senzor gibanja. Ko senzor zazna gibanje noge pod omarico, se vključi izmetni senzor, ki poskrbi, da se omarica odpre, ne da bi vi morali prijeti za ročaj in jo fizično odpreti.

Na enak način lahko poskrbite tudi za shranjevanje oziroma ločevanje umazanega perila – vgradne koše, ki jih lahko kupite pri nas, namestite v omarice, za samodejno odpiranje slednje pa poskrbite z namestitvijo sistema Libero za odpiranje na senzor.

Sistemi Libero za odpiranje na senzor so izjemno enostavni za montažo /
z nekaj spretnosti in s pomočjo preprostih navodil, ki so priložena v paketu, lahko sistem namestite sami

Sistemi Libero za odpiranje na senzor so sicer izjemno enostavni za montažo. Z nekaj spretnosti in s pomočjo preprostih navodil, ki so priložena v paketu, lahko sistem namestite sami, ali pa se za pomoč obrnete na strokovnjaka. Sisteme Libero lahko namestite na vse kuhinjske in sobne elemente, kjer si želite olajšati dostop in poskrbeti za samodejno odpiranje omaric oziroma predalov. Nepogrešljivi so tudi pri novejšem, modernejšem pohištvu, ki ga odlikujejo čiste linije in odsotnost izvlečnih ročajev, saj se elementi odpirajo bodisi na potisk ali samodejno s pomočjo senzorjev.

No, če ste še vedno nekoliko »staromodni« in želite imeti malce več nadzora nad odpiranjem vaših pohištvenih elementov, se lahko še vedno odločite za bolj klasične sisteme kot je sistem Kick-Cox za nožno odpiranje na pedalo in ki poskrbi za mehko in udobno odpiranje vseh spodnjih izvlekov.

Če niste povsem prepričani, za kakšen sistem odpiranja bi se odločili, nas obiščite v našem salonu, kjer si jih lahko bolj podrobno ogledate.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.