JUNIOR Coplanar sistem

15.2.2020

JUNIOR Coplanar sistem

Ste vedno sanjali o modernem domu s pridihom elegance? Že malenkosti in posamezni elementi vašega doma so tisti, ki vam omogočajo slednje. Eden izmed elementov, ki doda noto modernega dizajna v vsak dom je JUNIOR COPLANAR SISTEM – revolucija na področju koplanarnih vrat.

 

 

Drsno vodilo za drsna vrata JUNIOR COPLANAR SISTEM je zasnovan na način, da bodo vrata pri zapiranju ostala v isti liniji. Njegova glavna konkurenčna prednost pred ostalimi drsnimi vodili je, da ima izredno dovršene tehnične in estetske lastnosti, njegova kakovost pa se odraža na izredno dolgi življenjski dobi. Na podlagi tega predstavlja drsno vodilo JUNIOR COPLANAR SISTEM odlično dolgoročno investicijo v vaš dom.

JUNIOR COPLANAR SISTEM je zasnovan na način, da bodo vrata pri zapiranju ostala v isti liniji /
ima izredno dovršene tehnične in estetske lastnosti, njegova kakovost pa se odraža na izredno dolgi življenjski dobi

Drsna vodila so vse do danes – do razvoja JUNIOR COPLANAR SISTEMA predstavljala luksuzen nakup za vsakega kupca, saj so sodila v višji cenovni razred, hkrati pa so zavzela več prostora v vašem domu kot danes. Težava zaradi katere se večina kupcev za slednje ni odločila je bila tudi težka montaža. Z razvojem novodobnih drsnih vodil za drsna vrata JUNIOR COPLANAR SISTEM pa drsna vodila postanejo dostopna vsakemu kupcu. Tudi vam. Zaradi velike zaloge vodil je dobavni rok kratek, zato bodo JUNIOR COPLANAR SISTEM vodila pri vas v najkrajšem možnem času. Da so vodila primerna za vsak dom priča tudi dejstvo, da jih je možno odrezati in oblikovati po meri in tako doseči popolnost pri estetiki in dovršenosti. Vodila omogočajo, da so omare v čisti in ravni liniji, s čimer se prihrani na prostoru in doda pridih modernosti v vaš dom. JUNIOR COPLANAR SISTEM je lahko dobavljiv tudi s posebnim sistemom Indematic, ki omogoča blaženje pri zapiranju in odpiranju drsnih vrat. Zapiranje, ki ga sistem nudi je popolnoma mehko in neslišno.

Možnosti prilagoditve vsakemu posameznemu kosu pohištva in poseben postopek obdelave pa omogočajo, da je drsno vodila JUNIOR COPLANAR SISTEM odlična rešitev za vsak dom.

 

 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.