Ne spreglejte novosti v naši ponudbi

14.9.2021

novosti

Stalno dopolnjujemo ponudbo glede na potrebe in želje strank, to je tudi razlog, da vlagamo veliko naporov v izobraževanje in sledenje novostim ter dopolnjujemo ponudbo s kvalitetnimi izdelki priznanih blagovnih znamk.

Ne glede na to ali govorimo o elementu, kot je preprost koš za smeti ali o vtičnici je pomembno, da se zavedamo, da trg ponuja širok spekter možnosti, kako lahko tovrstni elementi olajšajo posameznikovo življenje in naredijo dom bolj funkcionalen in praktičen.

Spodaj predstavljamo tri izdelke, ki smo jih dodali v ponudbo.

 

Predal Tekform Slimline

Kakovostni predali, ki nudijo ogromno prostora lahko estetsko polepšajo vaš dom, hkrati pa mu dodajo noto dodatne uporabnosti in funkcionalnosti, saj v njih lahko hranite svoje stvari in pripomočke, ki so vam tako vedno pri roki.

Nova generacija dvostenskih predalov ima aerodinamičnen videz in se ponaša z lahko, intuitivno namestitvijo. Enostavna sodobna zasnova ustvarja eleganten videz, obenem pa poskrbi za učinkovitejšo izrabo prostora v predalu.

 

Želite izvedeti več?

 

Koš za odpadke Sige

koš za odpadkeLočevanje smeti za vsako gospodinjstvo. Kuhinjski koš za smeti Sige S564 s popolnim izvlekom in mehkim zapiranjem je novost v naši ponudbi.

Že preprosta zamenjava klasičnega koša za smeti za takšnega, ki se odpira na pritisk ali na senzor, lahko ključno vpliva na kakovost vaših vsakodnevnih gospodinjskih opravil.

Poleg tega koš za odpadke, ki deluje na pritisk ali senzor, omogoča higiensko rabo in manj stika z umazanimi smetmi.

Želite izvedeti več?

 

Potopna vtičnica Multibox

vtičnicaPotopna vtičnica multibox je namenjena predvsem za pisane, konferenčne sobe ali predavalnice. 

Vtičnica omogoča 4 SCHUKO priklope in dva USB polnilna mesta ter dva priklopa za internet.

Hkrati omogoča tudi polnjenje mobilnih naprav preko indukcijskega polnilnika Qi.

 

Želite izvedeti več o vtičnici Multibox?

 

Vtičnice vseh vrst, za gospodinjstvo in pisarne. Izvlečne ali potopne, elegantna rešitev in sofisticiran brezčasen dizajn.  Skrbno izbrane skrite vtčnice bodo našle svoj prostor prav v vsakem prostoru, tako v modernem kot v klasičnem interierju. Poglejte si celotno ponudbo vtičnic.

Preglejte celotno ponudbo vtičnic

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.