Delimo informacije kako do cenejše elektrike

27.10.2023

Delimo informacije kako do cenejše elektrike

Želimo pomagati vsem našim poslovnim partnerjem in tudi drugim, ki imajo večjo porabo električne energije.

Pred tremi leti smo sprejeli pomembno odločitev za naložbo v lastno sončno elektrarno z izkoriščanjem sončnih celic za proizvodnjo električne energije. V dobrih treh letih je naša mala elektrarna proizvedla impresivno količino energije: 200 MWh (megavatnih ur). To je enako porabi električne energije štiričlanskega gospodinjstva v obdobju 60 let!

Glede na to, da se bliža čas podpisovanja novih pogodb za dobavo električne energije za leto 2024 in naprej, bi z vami radi delili informacijo, da sodelujemo s podjetjem, ki preko SunContract energetske tržnice omogoča neposreden dostop do proizvajalcev električne energije iz obnovljivih virov. Pri enem izmed teh proizvajalcev, lahko mi in vi zakupimo električno energijo po bistveno nižjih cenah, kot jo ponuja katerikoli ponudnik električne energije v Sloveniji.

V primeru, da vas zanima, mi lahko pišete na mail: david.kozjek@odako.si

Z veseljem vam bom pomagal.

Želimo pomagati vsem našim poslovnim partnerjem in tudi drugim, ki imajo večjo porabo električne energije (obrtniki, podjetja, delavnice, in različni drugi obrati), zato če poznate koga, ki bi jim ta informacija koristila, jim lahko posredujete to elektronsko sporočilo.

S prijetnimi pozdravi,
direktor podjetja, David Kozjek

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.