Elektro okovje

17.11.2020

Elektro okovje

Ste naveličani staromodnosti in vam nefunkcionalno pohištvo in dodatki v domu povzročajo preglavice? Zakaj si ne bi olajšali življenja in v svoj dom vnesli pridih modernosti, ki ga omogočajo kosi za dom, ki delujejo na dotik.

Ne glede na to ali govorimo o elementu, kot je preprost koš za smeti ali govorimo o posteljnem okovju je pomembno, da se ljudje zavedajo, da trg ponuja širok spekter možnosti, kako lahko tovrstni elementi olajšajo vaše življenje in naredijo vaš dom bolj funkcionalen in praktičen. Veliko strank ima zgrešeno filozofijo o tem, da kosi pohištva na dotik predstavljajo visok strošek, in jim iz tega naslova niso dostopni, a vendar v resnici ni tako, saj takšni elementi kljub rahlo višji ceni, zaradi svoje dolge življenjske dobe predstavljajo odlično dolgoročno investicijo.

 

Koš za smeti na pritisk ali na senzor

Že preprosta zamenjava klasičnega koša za smeti za takšnega, ki se odpira na pritisk ali na senzor, lahko ključno vpliva na kakovost vaših vsakodnevnih gospodinjskih opravil. Poleg tega koš za odpadke, ki deluje na pritisk ali senzor, omogoča higiensko rabo in manj stika z umazanimi smetmi.

 

Želite izvedeti več?

Izvlečna visoka omara na dotik

Naša trgovina ponuja tudi izvlečno visoko omaro na dotik, ki bo prav tako pripomogla k dodatni funkcionalnosti vašega doma, saj se preprosto odpre že z nežnim pritiskom, torej popolnoma brez sile. Ključna prednost omare je tudi v enostavni montaži, kakovostnem senzorju in materialih, zaradi katerih slednja predstavlja dolgoročno investicijo v vaš dom.

Želite izvedeti več?

 

Posteljno okovje Aladino

Zakaj si ne bi poleg funkcionalnosti v vašem domu privoščili tudi več prostora? K prostornosti vaše sobe bo tekom dneva pripomoglo elektro posteljno okovje Aladino. Postelja je elegantnega dizajna, njena glavna prednost pa se skriva v možnosti električnega odpiranja, zato jo lahko po uporabi s pritiskom enostavno zložite in tekom dneva uživate na udobnem fotelju. Posteljno okovje Aladino je odpremljeno tudi s sistemom za talno ploščo, ki hkrati predstavlja funkcijo tako plošče kot tudi posteljne noge.

Želite izvedeti več?

 

Pametno dvižno okovje za mizo

V kolikor želite olajšati vsakodnevne obveznosti v domačem okolju tudi svojim šoloobveznim otrokom ali najstnikom, jih razveselite s pametnim dvižnim okovjem za mizo. Pisalna miza je namreč pripomoček, ki ključno vpliva na kakovost učenja in opravljanja šolskih obveznosti, zato bodo vaši najmlajši naravnost navdušeni nad njeno funkcionalnostjo in uporabnostjo.

Želite izvedeti več?

 

ALU Rolo

Alu Rolo rešitve so primerne za shranjevanje stvari, za katere želite, da so diskretno skrite. Uporaba pri kuhinjskih elementih, pisarnah, trgovinah in ostalih pohištvenih omaricah. Gre za lahek, eleganten in vzdržljiv sistem. Hkrati vam optimalno izkorišča prostor, ki ga imate na razpolago.

Želite izvedeti več?

 

Električni predali na dotik

Naša spletna trgovina poleg zgoraj naštetih artiklov, ki delujejo na senzor ali dotik, vsebuje tudi enega izmed najpomembnejših delov vašega doma in to so električni predali na dotik. Ključna prednost tovrstnih predalov je, da se odprejo že z nežnim dotikom, zato dlje časa ohranjajo svojo čistočo in imajo minimalno obrabo skozi dolgo obdobje. Poleg tega so električni predali zasnovani na moderen način in dodajo lep, a hkrati praktičen element v vaš dom.

Želite izvedeti več?

Resnično malo je potrebno, da si vsako gospodinjstvo oblikuje dom, ki je nadvse prijeten in hkrati praktičen. Vsi zgoraj našteti elementi so izredno enostavni za montažo, njihova kakovost pa bo omogočala, da boste v njihovi funkcionalnosti v svojem domu lahko uživali vrsto let. Cenovna dostopnost, vrhunski proizvajalci in premišljenost mehanizmov ter izdelave uvrščajo zgoraj omenjene artikle v sam vrh na evropskem trgu, to pa lahko potrdijo številne zadovoljne stranke, ki v dobrobiti izdelkov uživajo v svojem domu.

 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.