Spoznajte Kaos in Zone, novost za urejene prostore

26.9.2023

Spoznajte Kaos in Zone, novost za urejene prostore

Se vam je kdaj zdelo, da vaše garderobne in shranjevalne omare pokajo po šivih? Ne glede koliko se trudite organizirati preprosto ni dovolj prostora za vse? 

Potreba po urejenih in udobnih prostorih najde preprost in hkrati eleganten odgovor v prestižnih elementih Zone in Kaos, ki sta zasnovana tako, da zagotavljata funkcionalnost in več prostora, ki ga je potrebno izkoristiti v: 

  • garderobnih omarah,
  • shrambah in
  • kopalnicah.

Ko gre za rešitve za shranjevanje, so na voljo številne možnosti, s katerimi bo vaš življenjski prostor organiziran in brez nereda.

Spremenite svojo spalnico v razkošno oazo

Police, okvirji in različni vložki KaosPolice, okvirji in različni vložki Kaos

Doživite vrhunsko organizacijo spalnice. Izdelek Kaos by Sige je revolucionarni koncept, ki združuje eleganten dizajn z visokokakovostnimi materiali antracitne barve, da ponudi široko paleto rešitev za potrebe vaše garderobe.

Izvlečne police namenjene organizatorjem čevljev, oblek, perila, hlač in dodatkov do pametnih delovnih polic, ki lahko služijo kot pisalne mize, Kaos ponuja neskončne načine za izrabo vsakega centimetra prostora v vaši garderobi. Skozi leta ergonomskih raziskav in pozornosti do stila je Sige ustvaril garderobno rešitev, ki iz kaosa potegne red na najlepši možen način. 

Gre za eleganten dizajn z visokokakovostnimi materiali antracitne barve.

  • Kovinski nosilec za hlače za Alpha okvir
  • Set dveh kovinskih polic za čevlje za okvir
  • Kovinski vložek za čevlje za Alpha okvir
  • (Perforiran) kovinski vložek 
  • Večfunkcijski kovinski vložek za Alpha okvir
  • Modularna vreča za perilo za Alpha okvir

 

Vas zanima več?

Poslovite se od prenatrpanih shramb in kopalnic

izvlečne košare in fiksne police ZoneKopalniške izvlečne košare in fiksne police Zone

Koncept zasnovan tako, da zagotavlja funkcionalnost in več prostora, ki ga je treba izkoristiti v shrambah in kopalnicah. Inovativne in linearne oblike so rezultat natančnih raziskav o materialih in slogih, ki lahko združujejo ergonomijo in harmonijo, s ciljem izboljšanja standardov bivanja.

Modularnost struktur v kombinaciji z enostavno montažo naredi izdelke linija “Zone” še bolj funkcionalne in izjemno primerne za vsak dom.


Prednost skritih košev za perilo je, da morebitni obiski zagotovo ne bodo naleteli na neorganiziran kup umazanih oblačil. Izvlečna omarica omogoča najlažji način dostopa do običajne košare za perilo. V tovrstno omaro lahko postavite dve košari za perilo v različnih barvah - temno in svetlo - velikost pa je odvisna od širine same omare. Razvrščanje umazanih oblačil postane enostavno, saj lahko svetla oblačila odložite v belo košaro, temna pa v temnejšo košaro, s čimer preprečite razbarvanje barve med pranjem.

 

Vas zanima več o kopalniških izvlečnih košarah Zone?

Vas zanima več o fiksnih policah Zone?

 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.