Vgradni koši za smeti in estetsko dovršeni koši za ločevanje odpadkov v kuhinji

4.10.2022

Ločevanje odpadkov

Vgradni koši za smeti predstavljajo estetsko prijeten način, ki odpadke ohranja razvrščene, čiste in urejene. Kuhinja je prostor, v katerem pripravljamo hrano, zato je njena higienska neoporečnost ključnega pomena.

Da bi med kuho dosegali najvišje higienske standarde, moramo kuhinjskemu prostoru omogočiti učinkovit sistem urejanja, razvrščanja in nadzora odpadkov. Le ta mora nemoteno delovati vse od koša za ločeno zbiranje odpadkov do zunanjih zabojnikov. Gibanje odpadkov mora potekati kar se da preprosto in učinkovito. S takšnim sistemom preprečimo širjenje neprijetnih vonjav v kuhinji, poskrbimo za okolju prijazen sistem odlaganja smeti ter zmanjšamo stik s potencialno nevarnimi bakterijamPotrebujete visokokakovosten in vzdržljiv koš za odpadke? Oglejte si pestro ponudbo na naši spletni strani, kjer boste našli najrazličnejše koše za smeti.

Zakaj ne bi svoje kuhinje dopolnili s tridelnim vgradnim košem za organske odpadke? Izbirajte med različnimi barvami, modeli in kapacitetami. Koši uporabnikom ponujajo raznovrstne pritrditve in edinstvene zaključke, ki bodo poskrbeli za funkcionalen ter prijeten kuhinjski prostor.

 

 

3 najpomembnejše prednosti uporabe vgradnega koša za smeti

Vgradni koši za smeti imajo številne prednosti, ki jih v sodobnih kuhinjah težko spregledamo. Spodaj je zbranih nekaj razlogov, zakaj je izvlečni koš za ločevanje odpadkov prava izbira za vaš dom.

  1. Dodaten prostor

V zadnjih nekaj letih notranje oblikovanje vse več pozornosti namenja funkcionalnosti prostorov. Kuhinjski koš za smeti, ki nas je leta in leta oviral med pripravo hrane, je sedaj svoj prostor našel v omari. Vgradni koš za ločevanje odpadkov v kuhinji pripomore k boljši prostorski zasnovi ter poenostavljenemu kuhanju, saj ga največkrat najdemo pod delovno površino.

  1. Manj mrčesa

S prvimi pomladnimi dnevi se pojavi veliko mrčesa in drugih nezaželenih obiskovalcev, ki vztrajno poskušajo doseči kuhinjske odpadke. Ker vgradni koš za biološke odpadke ne preprečuje širjenja neprijetnih vonjav s tem, ne privablja nepovabljenih gostov.

  1. Prijaznost do okolja

Vse bolj se zavedamo pomena recikliranja za prihodnost našega prečudovitega planeta. Plastika, papir in steklo se ne razgradijo naravno, zato je uvedba okolju prijaznega sistema odpadkov v kuhinji še kako pomembna. Tridelni koš za odpadke bo poskrbel za ustrezno reciklažo, zmanjšanje odpadkov ter prijaznost do okolja.

 

Izpopolnjeno nožno odpiranje koša za ločeno zbiranje odpadkov

Notranji koši za ločevanje odpadkov v kuhinji podjetja se ponašajo z različnimi vrstami odpiranja. Inovativni sistemi dopuščajo enostavnejše in bolj higienično odpiranje vgradnih košev za smeti. V naši ponudbi boste zasledili:

  • LIBERO 3.0 odpiranje na senzor

Koš na senzor ima zaznavalo gibanja na sprednji strani. Tega upravlja vzvod za odpiranje, ki po stiku potegne izvlek skozi določeno nožno gibanje na območju senzorja. Senzor dopolnjuje LED lučka, ki uporabniku prikazuje območje gibanja izmetnega senzorja. Slednji je vezan na dno omare in priključen na vtičnico. Odpiranje na senzor zahteva odmik od roba omarice 60 mm, napaja pa se s pomočjo običajne 230V vtičnice. Senzor se vgradi na dno omarice, v kateri je izvlečni koš za smeti.

 

  • Elektro-mehanski sistem odpiranja NOVA PRO SENSOMATIC enojni set

NOVA PRO SENSOMATIC enojni set predstavlja praktičen način odpiranja brez ročaja z AIRMATIC dušenjem. Sistem z majhno globino vgradnje je odlična rešitev za težke predale in kuhinjske koše za smeti. Vsak sklop zajema vse komponente za priročno namestitev in ožičenje izvlečnega koša za smeti.

  • KICK-COX nožno odpiranje na pedalo

Nožno odpiranje na pedalo se ponaša s sistemom za udobno in mehko odpiranje vseh sprednjih izvlekov. Izvlečni koš za ločevanje odpadkov v kuhinji se prostoročno, elegantno in diskretno odpira z vrati s pedalom. Namestitvena predloga s kompletom zagotavlja enostavno vgradnjo (tudi kasnejšo) v kateri koli izvlečni sistem z možnostjo odpiranja spredaj. Sodobna oblika zahteva najmanjši prostor pod predali ali sistemi za odpadke, mehanizem pa se po odpiranju vrne v izhodiščni položaj. Minimalna višina podstavka koša za smeti z vodili je 70 mm.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.