Spona SALICE Silentia+

24.6.2020

Spona SALICE Silentia+

Za čudovit in estetsko dovršen dom so detajli izredno pomembni.

Morda se vam ne zdi, ampak vsak element, ki je na svojem mestu, lahko ustvari videz čudovite celote in sooblikuje vaš dom v zaključeno celoto. Eden izmed takšnih detajlov so tudi spone oziroma panti. Verjetno si sprva mislite, da so slednji izredno nepomembni in neopazni, ampak na dolgi rok je njihova kakovost izrednega pomena tudi za vaša vrata ali druge kose pohištva in njihovo življenjsko dobo. Poleg tega lahko lepo oblikovana in moderna spona doda pridih drugačnosti, saj lahko kljub svoji majhnosti predstavlja pomemben košček v mozaiku vašega doma.

 

Vsem že dobro poznana kakovost in lep italjanski dizajn

Salice Silentia+ so novi produkti, ki so na tržišču postali pravi hit. Njihove odlike se kažejo v 110 stopinjskem odpiranju ter kakovostnim blažilcem, ki je integriran v šalčko spone. Zasnovani so tako, da pašejo v popolnoma vsak dom, njihova kakovost pa se odraža na dolgi življenjski dobi. Izdelani so iz nerjavečega materiala, proizvajalec pa zagotavlja maksimalno zadovoljstvo strank, saj so spone izredno zanesljive in trpežne. Spone Salice imajo garancijo na dolgotrajno uporabo kar govori v prid njihovi kakovosti. Njihova glavna prednost se skriva v kakovosti na eni strani in lepim italijanskim dizajnom na drugi. Poleg tega so v primerjavi s sponami konkurenčnih proizvajalcev Salice spone cenovno dostopnejše, manjše in krajše. Vse te lastnosti jih uvrščajo v sam vrh med konkurenti. Salice spone omogočajo samozapiranje ter 3D nastavitev vrat s pantom in ustrezno montažno ploščico. So izredno lahki in popolnoma enostavni za montažo, hkrati pa nudijo visoko nosilnost, zato so primerni za vsa vrata ali druge kose pohištva, ne glede na njihovo masivnost in težo. Salice spone so izredno tihe in zasnovane za varno uporabo.

         

Zadovoljni uporabniki širom Evrope lahko z gotovostjo potrdijo kakovost in trpežnost spon Salice. Veseli smo, da so slednji postali del naše spletne ponudbe saj verjamemo, da bodo s svojimi prednostmi prinesli bonus k estetskosti in funkcionalnosti vašega doma.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.