Trendi, ki bodo zaznamovali prihodnost

4.7.2022

Trendi, ki bodo zaznamovali prihodnost

Naša ekipa je vedno v stiku z najnovejšimi trendi na področju rešitev za notranjo opremo doma, saj se redno izobražujemo in udeležujemo sejmov.

V bližnji prihodnosti bo črna barva, s svojim elegantnim in prestižnim stasom, glavna kraljica. V kuhinjah bodo prevladovali kamniti kuhinjski pulti ali pa iz posebnega materiala na katerem se ne poznajo prstni odtisi. Trend pohištva brez ročajev se nadaljuje; v kolikor pa ročaji so, se kaže trend masivnih ročajev.

 

Inovativne rešitve, ki bodo sooblikovale moderno pohištvo naslednje generacije

Genialno zasnovan in patentirat mehanizem z osupljivim brezhibnim delovanjem

Exedra in Exedra 2 Smart odlikuje gladkost gibanja, kar pomeni, da se vrata lahko hitro in enostavno zaprejo, zaradi česar je funkcionalna in praktična rešitev v številnih aplikacijah, od kuhinj in dnevnih sob do garderobnih omar, rešitev za domače pisarne, pralnic in aplikacij za shranjevanje.

Želite izvedeti več?

 

Nevidna pohištvena spona AIR

Spona je vstavljena v zgornji in spodnji del omarice ter vrata in je praktično nevidna. Prav zaradi njene majhnosti jo lahko uporabite v kuhinji, kopalnici, pohištvu za dnevne sobe, spalnice in v vitrinah.

Primerna za lesene in ALU okvirje.

Želite izvedeti več?

 

Posebna spona PACTA

V popolnoma odprtem položaju so vrata in osnovna plošča poravnani, kar ustvarja enotno in ravno površino, na ta način lahko pridobite dodatno odlagalno površino. 

Gre za kompakten sistem za spust, ki deluje brez dodatnih opornikov ali kablov, spust pa je postopen in nadzorovan. 

 

Želite izvedeti več?

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.