Novost - Vtičnici

12.12.2018

Novost - Vtičnici

VTIČNICA CIZO – bistvo je očem (ne)vidno

Združiti uporabnost in estetiko v celoto je v oblikovanju interierja ideal. Včasih težko dosegljiv, saj je funkcionalnost prostora pogosto bolj pomembna kot lep izgled. A vendar je ideal vedno dosegljiv, pogosto na povsem preprost način.

Potopna vtičnica CIZO ponuja oboje, je inovativna rešitev na svetovnem trgu. Njeno vgradnjo lahko namreč poleg klasičnih sten načrtujete tudi v pohištvo (pisalne, sejne, jedilne mize, delovni pulti, omare...).  Z edinstvenim mehanizmom avtomatskega odpiranja pa dosežete elegantno rešitev... da služi svojemu osnovnemu uporabnemu namenu ali je enostaven dekorativni element, ki polepša prostor. In opazovalec na prvi pogled sploh ne ve, da je precej več kot le lep dodatek...

Tehnični podatki:

  • 2x vtičnica SCUKO
  • 2x USB
  • moč 16A in 230V, max 3600W
  • barvne različice: inox, črna mat

 

 

VTIČNICA BORN – veličina je v preprostih stvareh

Hrepenite po tem, da izrazili svojo edinstvenost, pustili svojo osebno sled pri vsem, kar počnete? Prepričami smo, da je odgovor pritrdilen. Tudi, ko opremljamo bivalne ali delovne prostore, jih želimo urediti tako, da bodo povsem "naši", ljudem prijazni, udobni, estetski, a hkrati funkcionalni.

In za to sploh ne potrebujemo veliko. Običajen predmet, kot je vtičnica, lahko zdaj spremenimo v dekorativni element in dodamo prostoru oseben pečat. Vtičnica BORN je novost na globalnem trgu. Ponuja neomejene ustvarjalne možnosti, saj je primerna za naknadno montažo praktično na vseh mestih, kjer jo potrebujete. Prilagaja se arhitekturno najbolj inovativnim gradnjam... in vam pušča svobodno izbiro pri namestitvi.

Je element, ki popestri vsak prostor (pisarno, sejno sobo, kuhinjo, dnevno sobo...) in ima zaradi USB polnilca tudi dodano uporabno vrednost.

Tehnični podatki:

  • 3x vtičnica: 1xSCUKO, 2x EURO
  • 2x USB
  • moč 16 A in 230V, max 3600W
  • barvne različice: inox, črna mat 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.